31 juli<3

Hejhej, vi skulle inte åka så tidigt idag så jag hann att blogga lite innan:)  har nästan packat klart, ska bara lägga ner mina byxor. Alma kommer hem idag och jag hinner inte träffa henne, lite tråkigt eftersom vi inte setts på tre veckor ungifär. Jaja nu ska jag iallafall gå upp och äta sen åker vi :(
tjingeling<33

MickaElaKmunk

Hejhej, idag har jag och linn stört lite folk (förlåt niklas(a)), badat och såklart chillat men nu har linn cycklat hem och nu så är det såhär att hon inte följer med till sunne eftersom hon åker till malmö imorron. Jag är inget taggad för att åka, vädret ser inte lovande ut presis och datorn kan jag ju inte ta med eftersom att det är brist på internet, men jag kanske får lite tid att läsa iallafall:) okej nu ska jag bara packa bloggar nog imorgon igen eftersom ni kanske inte hör av från mej på hela helgen.

tjingeling<3


gubbar i stora lass<3

Hejhej. Dagen har spenderats med Linn och såklart jordgubbar;) vi drog till stan och åt lite sen gick vi och kollade i någon timma eller så, sen drog vi hem till mej. Fixade iordning oss men sen kunde ingen komma iallafall så vi chillade och spelade gta;) käkade på kvällen sen drog hon hem, och nu sitter jag här vid min sega dator medans älskling väntar, såklart ska vi kolla på csi;) 
natti och tjingeling<3

jordgubbar<3


jag fick inte lägga upp domhär men jag tror inte att hon dödar mej, eller aa det märker vi väl;)
linn på stan<3
lillan


<33

Idag så va jag på släkt middag, jätte kul faktist, först så åt vi, sen busade jag lite med henry och vilmer (mina sysslingar).  Igår så bestämde vi när vi skulle åka till danmark (förmodligen) och isf blir det nog på tisdag om två veckor:) nästa helg åker jag till sunne, kanske jag redan har skrivit? menmen, Linn ska kanske följa med dit. Då ska vi nog till sunne vattenland, sola och shoppa;) Men imorgon så ska jag iallafall vara med linn och vi får väl se vad vi hittar på, kanske åker till stan en sväng eller så drar vi ner och badar.
tjingeling:) 
gammal bild på lillan<33

Gammal bild på lillan;)


dåliga bilder och kamera...

det gick inte så bra att ta kort eftersom kameran är sämre än den jag har på mobilen så det vart rätt segt. påvägen för att hämta cyckeln träffade jag jenny som gjorde mej sällskap en stund, har inte träffat henne på ett bra tag så det var riktigt kul att prata lite dritt med henne;D jag hadde rätt vädret blev bättre när jag slutade bry mej, nu är det strålande sol ute, tjingeling<3
amatör!för gräsigt...
dåliga bilder


<3

Sommarlovet vart inget bra än sålänge men om två veckor så åker jag till danmark (över dagen), Det blir ganska skönt sen så ska jag och mamma till göteborg någon dag då men vi får väl se om hon håller vad hon lovat. Eftersom alla är bortresta så blir det mest chilla fast jag har inte blivit något brun den här månaden tycker jag:/ menmen, solen kanske kommer om man slutar bry sej? imorgon ska jag iallafall ta en lång promenad med hundarna för nu var det ett tag sen jag gjorde det faktist, sen efter det ska jag gå ner till mormor och morfar för att hämta min cyckel och på kvällen får vi gäster så vi ska diskutera med dom vilken dag vi ska åka till danmark eftersom dom ska med.
TJINGELING:)
:)

RSS 2.0