Basen på topp, humöret på bott...

Wooaw, jag blir ensam på halloween till nio då mamma slutar... mmh jag är riktigt taggad för att kolla på skräckfilm hela natten själv. Dåligt humöt och allt! Nu har jag iallafall kopplat in högtalare och bas till datorn, HÖRSELSKADOR PÅ HÖGSTA NIVÅ! Tack för en trevlig dag igår, först drog jag ner till Linn där Felix, Maja och Max också befann sig. Vi drog in till stan, skultorp, ica, sjön, Majja. Idag blir det samma som igår trorja. puss!

smokin'g (hh'

Kvällen va lite seg men ganska rolig. Mötte Linn, Felix och Frumajja vid ICA, vi drog hem till Linn och kollade på OTH och satt på linns rum. Jag kom presis hem iallafall och nu ska jag nog gåupp och äta någonting. Imorrrron blir det nog samma som idag fast + lite mer personer trorja. Du är mitt allt och lite till, jag skulle inte tåla att förlora dej.

Myskväll<3

Har tillbringat hela kvällen med Linn, Barbie film, singstar och sushi/räkor. Imorgon ska jag stå SJÄLV på ica och sälja kakor, jätte kul att alla engagerar sig i klassresan...

BBara bra dag!

Skolan idag var ganska chill, no i en timma eller något sånt, rast i en halvtimma, svenska, lunchrast och sist engelska som slutade vid kvart i ett. Fick betyg på boken i svenskan och rollspelet idag, gick väldigt bra! säger inte vad jag fick, hihi. Gissa på ni;) puss.

Underligatankar.

Jag vet att det inte är lätt att släppa taget, ibland måste man bara. Älska mej, eller älska någon annan. Barn, vi är inte mer än barn men vi även äldre än barn. Lev inte kvar med hjärnan i andra klass.

Tar snart tag i bloggen;) (hoppas jag)

Okej, nu är det såhär att jag ska ta tag i bloggen nu under höstlovet förhoppningsvis och fixa en egen design igen. Sålänge har jag denna läckra från en duktig designskapare.

Onsdag igen.

Seg onsdag? ja. Jag och Alma  har iallafall försökt att komma fram på Sf kundtjänst men jag säger bara VÄNTETID! Idag fick jag tillbaka mitt noprov och det gick förvånandsvärt bra, säger inte vad jag fick men det var bra iallafall. Det blir nog ingen förhandsvisning på New moon eftersom det kanske inte blir någon i skövde men vi ska iallafall gå in till bion imorgon och kolla för andra gången, Taggad!  I helgen kommer Elin och soveröver och sen ska vi sälja kakor på lördag igen. Jag fattar inte varför william tycker jag är seg? hihiihih.

Tummen upp för att det snart är höstlov.
Tummen ner för att jag har matteprov imorgon.


(: <3

Orkade inte skriva något igår så jag skriver lite extra idag. Igår var vi iallafall och kollade när my red på jutagårn, hon vann första klassen som var LC+5cm (90-95cm), andra klassen kom hon nolla i grunden sen fick hon ett pet i omhoppningen men vi stannade inte längre än början på andra klassen. Idag har jag inte gjort ett piss och nu ska jag snart till Maxi med mamma. Ha en trevlig kväll!



Det kommer bli svårt.
Svårare än någonsin.


En underbar kväll med Barbie filmer och älsklingarna!

Tack för den underbara kvällen Alma och Linn, "Barbie och diamantslottet" får fem av fem bloggar och även "Barbie och Pegasus förtrollning"! hihi, vi var tvugna att vara lite barsliga idag. Kvällen var iallafall otroligt rolig och den måste göras om!

-Alma, jag vill ha cola!(jag)
(selmaochalmatjafsar)
-NEJ!(Alma)
-jo det vill jag visst det!(jag)
-va?(Alma)

Imorgon ska jag iallafall iväg till jutagården och kolla på hpptävling(happyface)! My ska tävla vid tio tiden så det blir att kolla på henne och sedan hem till Alma och plugga.


Jag, Alma, Linn!

Myskväll!

Snart kilar jag iväg till alma men först så blir det nog ett besök i affären. Cola, film och godis? jaa det får nog bli det, Det kommer iallafall bli mysigt värre. Idag vaknade jag ungifär vid tio i ett, lyckat.

Belöning, mums!

Klockan är tjugo över två och jag sitter vid datorn och pratar i telefonen, ni kan ju gissa med vem. Trött? nja, lite kanske men det kunde vart värre. Det snöade idag! Tyvärr la det sig inte men hoppas att det snart gör det.
Hade no-prov idag med, det gick ganska bra tror jag. Efter skolan belönade vi oss med varsin liten BEN&JERRY'S, mumsigt! 

musigt:G


Trevlig kväll hos MajaReanstoroem.

Hejhej, sitter hemma hos Maja nu. Sanning eller konka - konka. Vi har inte gjort så himla mycket förutom att Maja och Felix har legat och tafsat på varandra i hennes säng. Imorgon ska jag inte göra ett piss, eller jo... svenskan.
sunne, lersjön

Tack för att du gör det svåra svårare.
Vi möts igen.

Mowhahahahah

Dagen har vart ganska piss, jag ligger efter lite med läxorna och massor för tillfället. Imorgon ska jag iallafall gå till stan och kolla på en tisha eller nått sånt(: pusshej sålänge!

förresten den nya ica reklamen är underbar!!:D <3

Kakförsäljning!

Sålt kakor hela förmiddagen för klassen, det var helt ok faktist, lite kallt bara. sen ska jag på gudstänst... Imorgon så ska jag inte göra ett smack(förutom att prata i telefon och plugga gärnet), annars händer det inget speciellt i veckan. Mer info om helgen osv kommer!<3

Jag hoppas verkligen att dom har midnattsvisning i skövde på New moon annars kommer jag dö! om dom har det så kommer jag gå iallafall.





Jag kastar sten mot solen för jag hatar den,
jag sätter knivar i fotografi.


(: <3

Linn har sovitöver inatt, idag drog vi iaf till majja på kvällen, how you doing! imorgon är det skutorpsdagen som innebär JOBB för mej, men det ska bli kul. nu sitter jag iallafall och pratar med fegiswilliam,hih.

Fårmanvarasåunderbar!!<3

guldfiskar!!


HejHeeej<3

Vart hos majja idag med Linn, Majja, Alma, Felix, Elin och Sara. Flummade runt lite sen kollade vi på Wolf creek, jag har redan sett den men vi kollade knappt. sen drog jag och linn hem till mej och nu har hon somnat i min säng så det verkar som om jag får ta extrasängen;)

http://www.youtube.com/watch?v=icjsVf9DvoI&feature=related
haha stuart är sjukt kul att kolla på om man sitter och väntar och har tråkigt.

pusshejs!


Betyyg och annat jox!:)<3

Hejhejj, jag ska snart göra mej iordning för att dra ner till majja och kolla på skräckisar med henne, Felix, Linn, Alma, Sara och Max(tror det var alla). dagen har varit helt okej, fick reda på lite betyg och sånt:
Engelska:1,5 poäng ifrån mvg:@
Origentering: jag och elin va bäst i klassen(a)
Teknik: vi vann:)<3
Imorgon blir det nog bara chill(y' (förutom att jag måste tahand om alla kakor och sånt inför skultorpsdagen på söndag) och kanske vara med linn och max.





INTE LÄNGE KVAR TILLS DEN KOMMER PÅ BIO!<3
Twilights nya film new moon planch:)


You are my heaven on earth
You are my hunger, my thirst
I always hear this voice inside

ännu en "sjuk" dag.

Hej bloggen.
Jag vet inte riktigt vad jag skriva, men jag kan ju börja med att dagen har varit i stort sett skit.
vaknade med huvudvärk och ännu en morgon jag knappt kan andas, men iaf så gick jag upp och kollade på idol halva dagen, gjorde iordning mej för att gå på gudstjänst med Linn och det var ju iof kull att träffa Lillan eftersom hon har varit borta hela helgen, i kyrkan fick jag världens hostanfall, jag spydde nästan (skämtar inte!) så jag gick ut en stund, sen drog jag hem och käkade och nu sitter jag här och mår ännu sämre.

man gör sina val i livet, något val kommer att bli fel och man sårar alltid någon.
dina viljor blev iallafall uppfyllda.


Idol 2009

Sitter och tittar på idol, Erik, Rasmus och Mariette är helt klart mina favoriter, det är klart att Rabih är snygg och bra men jag tycker det låter som om han har en långvarande förkylning + när han sjunger Chris Browns with you så låter det som om han sjunger whitee you och Carl är väl bra men han är lite för töntig ibland och helt fel låtval
när han valde själv, tur att han åkte ut.

idiotiskt att skicka ut Rasmus Ingedahl en andra gång.
Rasmus Ingedahl sjunger i idol.

sen ska jag nog ner till Linn när hon kommit hem och gå på gudstjänst med henne vid sex tiden.




Helgen blir lyckad!!:D

Kräftskivan blev ganska lyckad iaf förutom att folk försöker tvinga en till att dansa, nu är jag megabomb trött, jag somnar nog på momangen efter jag stängtav datorn. Imorgon så blir det antingen att följa med mamma och pappa till Patrik, Janette, Elaine och Rebecka eller följa med Sebastian på fest hos Lisa och Pigge:) beror ju på vad mamma och pappa tycker imorgon;) haha jaja godnatt på er hörs imorgon!<3


Det blir för mycket nu, jag kan inte vänta längre.
Mina känslor sprängs och jag är snart förlorad för alltid.

sjukt otaggad!

Sitter och chillar vid datorn fast jag igentligen borde göra mej iordning men ärligttalat så varken orkar eller vill jag ha någon jävla kräftskiva ikväll, jag får väl göra det ändå. Jag vet inte vad jag ska på mej, antingen tights och tunika eller vanliga kläder? blir väl tights. ska dra och göra iordning mej nu då, pusshej<3

Sjuk och alla är borta i helgen.

Sitter och pratar med Linn, jag har presis städat klart. Idag har jag gjort ungifär lika mycket som igår förutom att jag har städat då. Imorgon blir det iväg till skolan! sen följer jag nog med Elin till rese (trorjag) eftersom hon ska till karlsborg, sen på kvällen ska vi ha kräftskiva, varken Linn, Alma eller Elin kan komma eftersom Linn och Alma har konfirmationsläger och Elin ska till Karlsborg, men ska ringa my om en stund, håller tummarna för att hon kan! Ni får väl ha det såbra så hörs vi nog imorgon(:


Catipillar in the tree
How you wonder who you'll be,
Can't go far
But you can always dream,
Wish you may and wish you might
Don't you worry
Hold on tight,
Promise you there will come a day,
Butterfly fly away.


RSS 2.0